Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Senge og Puder

 

Her hos Tholo er vi ivrige efter, at din hund kan sove så godt som muligt! Derfor har vi flere typer puder og senge til hunde. Vi har hundepuder og senge til både små og store, unge og gamle hunde. Så uanset hvilken hunderace du har, så har vi en seng eller pude, der passer til din hund.
Du finder blandt andet den Originale Pet-Bed. Den er blød som andedun og modvirker blandt andet liggesår. Pet-Bed er ideel til fødsler, da fugten trænger gennem underlaget. Både store og små hunde elsker at ligge blødt, tørt og lunt. Hundesengen er lavet i giftfrit materiale, som ikke er allergifremkaldende.
Leder du efter et blødt tæppe, som din hund kan ligge på, så vælg en Dry-Bed med skridsikkert underlag. Dry-Bed-tæppet fås i et hav af forskellige farver – for eksempel army, lilla, grøn, beige, leopard, hvid, rød og lyserød.
Hvis du har en ældre hund anbefaler vi, at du køber en Medibed hundepude med springindlæg. Om sommeren kan alle hunde have glæde af en kølemadras.
Vi har desuden flere forskellige typer hundesenge til store og små hunde. Vælg mellem flere farver og størrelser. Skift for eksempel din gamle hundekurv ud med en ny blød seng, som også er åndbar og kan vaskes i vaskemaskinen.