Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Hvalpe tilbehør

Hvalpe tilbehør

Når du har en eller flere hvalpe, så er det meget at se til. Her finder du alt det, der gør livet med hvalpe lidt lettere. Vi tilbyder både hvalpebarer, som er perfekt til fodring af flere hvalpe. Her finder du også id-bånd i forskellige farver og størrelser.

   
 Urine off    ID bånd    Hvalpegårde og gitter

     
 Hvalpebarer    Halsbånd og liner    

       
 Dry-Bed        

 
Det er skønt at få en lille ny hvalp, men det at have en hvalp kræver også meget tilbehør. Under denne kategori finder du alt, hvad du får brug for – uanset om du lige har fået en hvalp eller om din hund har fået et helt kuld.
Små hvalpe er jo indimellem lidt utætte, og det kan jo let komme til at lugte knap så godt. Vi tilbyder flere produkter, der kan hjælpe dig med at løse problemet. Køb for eksempel den kendte Urine Off, som fjerner den dårlige lugt af urin. Du kan få Urine Off til både hund og kat.
Du kan også forebygge problemet lidt med en Dry-Bed, som leder urin ud af tæppet, så det holder sig lunt og tørt. Eller giv din hund et komfortabelt underlag med den originale Pet-Bed – perfekt underlag til den fødende hund og de små hvalpe.
Har din hund lige fået et helt kuld hvalpe, så kan det være svært at holde styr på, hvem der er hvem. Derfor er det en fordel at give dem id-halsbånd på i forskellige farver. Her på siden finder du id-bånd i flere forskellige farver og størrelser.
Hundehvalpe har naturligvis også brug for en mindre madskål - for den skal jo have mindre at spise. Vi har både madskåle og hvalpebarer, så du kan fodre de små hunde på den bedste måde.