Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Legetøj

 
Legetøj til din hund
Uanset om din hund er ung eller gammel, så elsker den at lege med dig. Derfor har vi mange forskellige slags legetøj og aktivitetsspil, der kan glæde både dig og din hund. Leder du efter et trækketov, plysdyr med piv eller gummiben, så kan du finde det her.
Derudover kan du hos Tholo få bolde i mange forskellige størrelser og farver i både blød og hård gummi. Ønsker du at træne med din hund har vi også forskellige knudetov og apport i flettet tov i flere forskellige størrelser.


       
Plys   Gummilegetøj   Træning og Leg
 
       
Aktivitet   Bidestærkt legetøj   Jolly Pet legetøj 

Der er ikke noget sjovere end at lege og træne med sin hund – for det er jo ligesom at være sammen med en rigtig god ven. Og her hos Tholo har vi alt hvad ethvert hunde- og menneskehjerte kan begære af legetøj.
Vores lange dyr i plys med piv er meget populære. Vi har mange forskellige slags legetøj af blødt plys, og uanset om du leder efter en bold, en rangle eller et kødben, så finder du det lige her. Din hund vil elske at boltre sig med de bløde legetøj.
Er du og din hund mere til trækketov og legetøj af gummi, så kan du også købe det her. Køb for eksempel gummikødben i en sjov farve eller store og små tennisbolde i hårdt og blødt gummi. Vi har også bolde i snor.
Leg og træning hænger også sammen for din hund. Og derfor har vi også knudetov med for eksempel 2, 4 eller 5 knuder eller apport i flettet tov i en lille, mellem eller stor størrelse. Du kan også aktivere din hund med at af vores aktivitetsspil; Motion, Quadro, Cube, Discus, Safe eller Discover.
Kan din hund godt lide at bide i sit legetøj, kan du her finde bidestærkt gummilegetøj. Prøv for eksempel et hårdfør gummidæk. Du kan selvfølgelig finde giftfrit legetøj hos Tholo. Se for eksempel vores Jolly Pet legetøj; her finder du blandt andet Tug N Toss, som er et punkterfrit stykke legetøj eller Tug A Bone eller Jolly Tug. Disse er perfekte hvis din hund kan lide at lege trække-leg med dig.