Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Liner og kæder

Liner og kæder
Liner til din hund skal være af allerbedste kvalitet. Derfor har Tholo mange forskellige typer liner, der passer til præcis det, du skal bruge den til. De smukke udstillings liner og udstillings kæder kan være prikken over i’et, der gør endnu større indtryk i konkurrencen.
Lige meget om du har en stor eller en lille race hund, så kan du finde en line, kæde eller et halsbånd her. Se for eksempel vores indstillelige nylon halsbånd – perfekte til blandt andet små racer og hvalpe. Vælg også mellem mange farver som sort, brun, rød og blå.

     
 Udstillings kæder    Udstillings liner   Leash Locket/FLexi Liner

   
 Retrieverliner  

 Halsbånd læder

  Halsbånd bomuld 

   
 Halsbånd nylon     Halsbånd webbing    Liner i læder

   
Liner i webbing   Liner i nylon    SelerSkal du til agility eller til udstilling med din hund? Eller skal I bare ud og gå en tur? Så tilbyder Tholo de bedste liner og kæder i høj kvalitet. Prøv for eksempel Leash Locket, der gør gåturen endnu nemmere. Linerne passer til op til 25 kg hund eller op til 40 kg.
Vi har et stort udvalg af udstillings kæder i forskellige halsmål med både hexagon kæde og enkelt kæde. Vores udstillings liner fås både i ren bomuld eller flettet nylon. Ønsker du i stedet en læderline til eksempelvis agility, så kig rundt i vores store udvalg.
Til din line skal du naturligvis bruge et halsbånd, og du kan både købe rundsyede halsbånd i lammeskind med eller uden kæde. Mange af vores halsbånd er bløde, så der sker mindst mulig slitage på din hunds pels. Tholo tilbyder også et stort udvalg af retrieverliner i både okselæder og nylon enten med eller uden stop. Disse liner er også ideelle til agility.
Køb et indstilleligt nylonhalsbånd i rød, sort, blå eller en helt anden farve. De er både vandafvisende og olieafvisende og passer perfekt til hvalpe, der jo vokser hele tiden. Se også vores hvalpe tilbehør.
Hos Tholo tilbyder vi også både halsbånd og liner i webbing. Liner i webbing til for eksempel dressur kan du få med eller uden forstærkning og kobbelstykke. Du kan finde alt, hvad du har brug for til hundesport og gåture hos os!