Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Mad og vandskåle

Hundeskåle til foder og vand
Her finder du den helt rigtige foderskål eller vandskål til din hund. Tholo tilbyder dig hundeskåle, der er lavet af både metal, plast og silikone.
Vi har både skåle med skridsikker bund, madskåle af stål og vandskåle, din hund kan bruge uden at få våde ører. Din hunds mad- og vandskål skal passe til både hunden og dens omgivelser. Vi har også foderskåle, du kan tage med på tur.

   
 Diverse skåle    Foderstativer    Hvalpebarer


Her hos Tholo finder du let den hundeskål, du leder efter. Vi har mange forskellige slags og både store og små skåle til hunde. Uanset om du leder efter en hundeskål lavet af stål, silikone eller plastik, så kan du finde den her.
Vi har skåle til hunde og alle størrelser – fra de største hunderacer til de mindre og også til hvalpe. Vores hvalpebar er ideel, hvis du lige har fået et kuld hvalpe, og den fås med enten fire eller seks stålskåle.
Vi har også flere madskåle og vandskåle til hunde, der er perfekte til at tage med på tur og til brug under transport. Du kan blandt andet vælge mellem en sammenklappelig silikone hundeskål, eller en Road Refresher, som sikrer, at skålen ikke flyder over i for eksempel bilen. Du kan også undgå at din hund får våde ører med en drink’n tidy vandskål i plast.
På siden kan du også finde forskellige foderstativer til hundeskåle. Flere af dem kan du selv indstille i højden. Du kan også få hængeskåle til ophæng på væggen for smart og sikker opbevaring af din hunds foder og vand. Vi har både enkeltstativer og dobbeltstativer til helholdsvis en eller to skåle.
 Du kan også se vores [H2O4K9 drikkeflasker til hunde], der er perfekte at tage med, når I er på tur.