Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Pelspleje

Hundepels er meget forskellig, og derfor har vi et bredt udvalg af shampoo, balsam, sprays og andet pelsplejetilbehør. Modvirk filt med hårkur og find den shampoo, der passer til din hunds pelstype.
Vi tilbyder mange typer shampoo – blandt andet Boxadan og RING5. Mange shampooer er tilsat Minkolie. Se også de mange Jean Peau produkter, både til pelspleje og øre- og øjenrens samt lotionspray og stylingprodukter.

       
     RING 5     Tørrere

   
 Tørreholder  

 Badekar og

bademåtte

 

 Special pelspleje, sprayflasker

og klude       
 Jean Peau  

 Pelspleje

sprays

   

Her hos Tholo går vi meget op i, at din hund kan få netop de produkter, der passer perfekt til både pelstype og race. RING 5 hundeshampoo findes i mange varianter, som passer til alle pelsfarver. Er din hund allergisk kan du også finde en ekstra mild shampoo. Derudover kan du også finde mange typer balsam og pelspleje til genopbygning af hud og pels.
Hvalpe kan naturligvis også let blive beskidte og derfor kan du naturligvis også købe puppyshampoo til hvalpe, som ikke irriterer hundens hud eller øjne. Mange RING 5 shampoo’er er tilsat minkolie og er perfekte til både hunde og katte og ingen af dem svier i øjnene.
Her på siden finder du også badekar og bademåtte, som er super godt tilbehør, når din hund skal vaskes. Booster Bath hundebadekar til små eller store hunde kan både bruges inde og ude og har skridsikker belægning i bunden. Har du allerede et badekar, så køb en skridsikker bademåtte til din hund med sugekopper. De passer perfekt til badekar eller brusekabine og sikrer, at din hund ikke glider og falder.
Når du har badet din hund og vasket den med shampoo og balsam, så skal den naturligvis også tørres. Prøv for eksempel en Babyliss føntørrer til hund – den passer perfekt til vores tørreholder til trimmerbord. Du kan også bruge Super-sug-kluden eller FURminator FURDry, som er ekstremt gode til at tørre våde hunde.
Udover pelspleje tilbyder vi også pleje til din hunds øjne og ører. Mindsk tåreflod med øjenrens og undgå misfarvning af pels. Med Tangle Repair fra Jean Peau kan du udrede filtret pels eller du kan prøve en filterknuser. Crystal Oil modvirker tør pels mens lotion spray giver pelsen pleje og fjerner dårlig lugt.