Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Sakse og klippemaskiner

Sakse og klippemaskiner
Lige her finder du alt, hvad du har brug for til soignering og trimning af din hund. Vi har mange kvalitetssakse fra Witte Rose Line og elektriske klippemaskiner med forskellige skær, som passer til alle hunderacer.
Vi tilbyder også tasker til dine sakse og kamme, så du ikke taber dem. Få sakse, som er perfekte til trimning af blandt andet poter, underlinjer og ponponer.

   
Wahl maskiner og skær    Witte Rose Line    Öster klippemaskiner

og skærSkal din hund tage sig perfekt ud? Så har du brug for det perfekte udstyr til trimning. Her hos Tholo finder du kvalitetssakse fra Witte Rose Line. Lige meget om du har brug for en lige saks, buet saks eller tyndesaks, så finder du det lige her.
Vi har sakse og klippemaskiner til alle størrelser hunde og hunderacer. Vi har de allerbedste begyndersakse og satinbelagte sakse i topkvalitet med eller uden stød. Mange af vores sakse bruges også af professionelle trimmere.
Hos Tholo kan du også købe en taske til sakse og kamme, så de er lettere at opbevare. Vi kan også tilbyde et bælte du kan have din saksetaske på. Bæltet er indstilleligt og passer derfor til de fleste. Her finder du for eksempel en saksetaske af kunstlæder med skulderrem med plads til mange sakse.
Udover sakse kan du her også finde klippemaskiner og skær til Öster klippemaskiner. Vi har mange forskellige størrelser til alle længder af pels. Du kan også købe andet tilbehør til elektriske trimmere – både clipper grease, kul, blade wash og spray til rensning efter brug.