Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Transport

Skal du have din hund med ud? Så sørg for at din hund også har de bedste forhold under transporten. Lige meget om du skal have din hund med på cykel, i bilen, om sommeren eller om vinteren, så kan du her købe lige det, du skal bruge.
Se for eksempel vores smarte transportkasser i både stof og plastik. Har du en lille hund kan du let have den i en transporttaske, hvor den kan føle sig tryg.

     
 Cykelkurv    Udluftningskrog   Metalbure 

   
 Sikkerhedsseler  

Transport kasser 

 

Bæretasker


   
 Transportvogne til metalbure   Skåle    Hømmerposer  

Nogen gange er det nødvendigt at transportere sin hund på en anden måde end bare i en snor. Derfor tilbyder vi hos Tholo flere forskellige typer transportudstyr.
Har du brug for at tage din hund med, når du skal ud og cykle, kan du her finde en supersmart cykelkurv som er let at montere.
Om sommeren kan der blive meget varmt i en bil, og hvis din hund skal sidde derinde skal du sørge for, at der kommer luft ind i bilen. Det kan du sørge for med vores udluftningskrog til brug til bagklappen. På den måde kan du holde bagagerummet åbent uden din hund kan hoppe ud. Se evt. også vores mange skåle, som er perfekte, når I er på farten eller de smarte H2O4K9 drikkeflasker.
Udstiller du din hund, så har vi rigtig gode og billige metalburer. Vi tilbyder også transportvogne til metalburene, så de er lettere at transportere.
Hos Tholo kan du også købe vores kendte transportkasser lavet af enten stof eller plastik. Du kan få transportkasserne i flere forskellige størrelser, så de passer netop til din hund. Stofkasserne er desuden sammenklappelige og derfor lette at opbevare, når de ikke er i brug. Har du en lille hund kan du med fordel se på vores bæretasker.
Vil du gerne have din hund med ud og løbe, så se vores løbesele. Skal I bare ud og gå en tur, så tilbyder vi også mange forskellige typer liner og kæder til alle slags hunde.