Kurven er tom
Alle priser er inkl. moms

PRINT   |

Trimning

Trimning
Den bedste trimning starter med et godt trimmebord, og det er vi specialister i. Vi har 18 forskellige modeller og dermed også en, der passer perfekt til dig og din hund.
Vores trimmeborde er ideelle til udstillinger og passer til både små, mellem og store racer, og kan fås med eller uden galge. Ved du ikke hvilket bord, du skal vælge, så giv os et kald!
Udover trimmeborde tilbyder vi naturligvis også trimmebakker, trimmeknive og andre trimmeartikler.

   
 Trimmeborde  

 Tilbehør til

trimmeborde

   Trimmeknive

   

 Coat King og

Trimm-King

   Fingertutter mm    Kridt mm

Når du får din hund, er det vigtigt, at du allerede mens den er hvalp, vænner den til at stå på et bord og blive trimmet. På den måde kan du også tidligt gøre din hund klar til udstillinger.
Tholo giver dig mulighed for at finde det trimmetilbehør, der er det rigtige for dig. Vores borde er kendt for holdbarhed og stabilitet. Vi har 30 års erfaring med trimmeborde og tilbehør, og vi vil meget gerne vejlede dig, hvis du er i tvivl.
Uanset om du har en meget lille eller en meget stor hund eller en lige midt imellem, så kan du finde et trimmebord, der passer. Vi er også leveringsdygtige i alt i tilbehør til dit trimmebord for eksempel; tørreholder, hårtørrer til hund, galgestrop eller en saddel.
Et trimmebord letter dit arbejde med din hund – både for dig og for hunden. Køb for eksempel en tørreholder som er perfekt, når du skal tørre din hund mens du børster og holder den, og med en Babyliss føntørrer til din hund har du en rigtig god løsning.
Du har naturligvis brug for andet trimningstilbehør, så din hunds pels bliver så flot som muligt. Her kan du købe trimmeknive til både stripning og til poter, ører og underuld. Men kig også på vores Pelspleje kategori. Mangler du også en ny kam, børste eller karte? Så se vores store udvalg af kamme og børster.